Afgelastingen (zaterdag- en zondagcompetitie)

Geen berichten.

 

 

 

Gevoelstemperatuur / winterse omstandigheden

Als de gevoelstemperatuur lager is dan het 0 punt dan zijn trainers/coaches vrij om zelf een keuze te maken om de training al dan niet door te laten gaan.

Dit mits de velden toegankelijk zijn.Voor richtlijnen hieromtrent zie Richtlijnen Wintergebruik velden

 

De keuring van onze velden is in handen van (KNVB) consul Adrie van Raaij.

De consul keurt zaterdag en zondagochtend rond 7:30u de staat van onze voetbalvelden en geeft indien hij velden ongeschikt acht dit om 8:00u door aan de wedstrijdsecretaris. Deze informeert vervolgens de betreffende teamleiders over de afgelasting van geplande wedstrijden / trainingen. Bij twijfel volgt een herkeuring om 11:30u.

Om zoveel mogelijk wedstrijden wel doorgang te laten vinden wordt de veldbezetting van goed bevonden velden zo optimaal mogelijk benut. Junioren / senioren teams die over het volle veld spelen zullen dikwijls plaats moeten maken voor 2 gelijktijdig spelende pupillenteams. De wedstrijden voor selectie elftallen worden daarbij zoveel mogelijk ontzien.

Je wordt geïnformeerd door je teamleider / trainer zodra er een afgelasting volgt.

Dit kan per e-mail of whatsapp (als een groep hiervoor is aangemaakt), door rechtstreeks gebeld te worden of via een telefooncirkel al naar gelang de gemaakte afspraak. Bij slecht weer raden we je aan de avond voor de wedstrijddag teletekst te raadplegen. Soms is al van te voren bekend of er in de regio (KNVB district West I) afgelastingen zijn. Je weet dan of je kunt uitslapen als de wedstrijd vroeg gepland stond. Neem voor de zekerheid contact op met je leider als deze dit zelf nog niet gedaan heeft. Bij twijfelachtige omstandigheden op de wedstrijddag kun je bellen met de bestuurskamer / kantine: T 030 - 6062411.

Ook staat tegenwoordig hierboven aangegeven of er wedstrijden zijn afgelast. Dit kan voor zowel thuis- als uitwedstrijden gelden. Ook kun je het tegenwoordig nakijken op Voetbal.nl

 

Trainersstaf seizoen 2017-18 rond!

Na enige tijd van onduidelijkheid met betrekking tot de bestaffing van met name de jongens jeugd, is de trainersstaf nu rond. Met de TC-meiden worden de mogelijkheden tot uitbreiding van de trainersstaf van de meidentak nog nader bekeken. De indeling is als volgt:

Team

Trainersstaf 2017-2018

Selectie heren Ronald Cornet
JO19 Berry Walters
JO17 Jaimy van der Horst
JO15 Herman van Renswoude
JO14 Frank van Buuren en
  Arjan Verweij
JO13 Jerome van Straaten
JO12 Sander Walet
Overige jeugd Jerome van Straaten
Trainerscoördinator jeugd René Nijenhuis
Dames

Frans Schultz en

Danny Nagtegaal

Keepers Meiden/Dames-Jongens/Heren O17 t/m 1e elftal

Keepers Meiden/Jongens O15 en lager

Danny Nagtegaal

Jessy Leemkuil

 

Trainingsschema ingaande maandag 14 augustus 2017

Bij deze het nieuwe trainingsschema (download het trainingsschema (pdf)) dat ingaat vanaf maandag 14 augustus as. Alle trainingen zijn ingedeeld op de kunstgrasvelden. Doordat het diverse mensen veel werk bezorgd om iedereen te informeren als het wetraveld afgekeurd is en er genoeg ruimte is zullen we ook geen teams indelen op het wetraveld.

Net als vorig seizoen zal Vreeswijk maandag en woensdag veld 4 gebruiken en zal Geinoord dinsdag en donderdag de beschikking hebben over veld 4. Op vrijdag zullen Vreeswijk en Geinoord ieder een half veld 4 hebben om op te trainen.

Let op, zowel op veld 1 als veld 4 dient elk team na zijn training zijn spullen op te ruimen, dus ook de doelen dienen buiten het veld neergezet te worden. Dus na elke training het veld leeg achterlaten voor het volgende team.

Daarnaast bleek afgelopen jaar wederom dat teams al op het veld ging inspelen terwijl er nog getraind wordt door een voorgaande groep. Dit is niet wenselijk. We willen nogmaals iedereen erop wijzen dat de teams pas het veld mogen betreden als de vorige groep alles opgeruimd heeft. Dit houdt ook in dat de groep die traint op tijd van het veld is. Als voorbeeld: een groep traint tot 19.15 uur. Dan dient die groep ook om 19.15 uur van het veld af te zijn en de spullen allemaal opgeruimd te hebben. Mochten er teams zijn die zich hier niet aan houden dan horen wij het graag en zullen we de betreffende teams erop aanspreken via hun verantwoordelijke coördinator.

Keeperstraining Meiden/Dames-Jongens/Heren O17 t/m 1e elftal
Deze keeperstraining wordt verzorgd door Danny Nagtegaal.
Tijdstip: 19.30 - 20.15 uur.
Locatie: Wetraveld en ingeval van slechte omstandigheden op veld 1.

Trainingsschema 2017 2018
 

Aan alle spelers / ouders het volgende trainersverzoek

Vriendelijk doch dringend verzoek voor aanvang van je training te willen wachten buiten het trainingsveld! Dat wil dus zeggen achter de hekken (op het plein) en dus niet langs de zijlijn. Dit om de aandacht van spelers bij de trainingsles te kunnen houden. Drukte op en rond het trainingsveld verstoord de concentratie en gaat ten kostte van de ons beschikbare tijd. Bij deze het verzoek aan ouders je kind erop te wijzen het trainingsveld niet te betreden
tot moment van aanvang.

Velden VSV Vreeswijk 

Indeling trainingsvelden 

Handleiding wedstrijdsecretariaat jeugdwedstrijden

VSV Vreeswijk
Wedstrijdsecretariaat
 
Voor alle vragen rond competitie-, beker- en oefenwedstrijden kunt u een mail sturen naar:
 

De e-mails worden iedere dag gelezen en beantwoord door:

 • Herman Bootsma (wedstrijdsecretaris jongens/jeugd) of
 • Margareth van Kuik (wedstrijdsecretaris meisjes).

Individuele WhatsApp berichten kunnen wij niet in behandeling nemen.

 1. Ik krijg niet voldoende spelers op de been. Wat kan ik doen?
 2. Hoe kan ik een tijdwijziging aanvragen?
 3. Hoe kan ik een wijziging van datum aanvragen?
 4. Hoe kan ik een snipperdag/baaldag aanvragen?
 5. Hoe regel ik een inhaalwedstrijd?
 6. Hoe regel ik een oefenwedstrijd?
 7. Wat moet er allemaal worden geregeld voor een doordeweekse wedstrijd?
 8. Wat doe ik als een uitslag nog niet of niet juist bij de KNVB bekend is?
 9. Welke dagen heeft de KNVB ingepland (beker/competitie of vrije dagen). Zie hiervoor de Speeldagenkalender.

1. Ik krijg niet voldoende spelers op de been. Wat kan ik doen?

1. Kijk eerst of je bij andere teams spelers kunt lenen;
2. Vraag bij thuiswedstrijden aan de wedstrijdsecretaris of er ruimte op de velden/in de kleedkamers is om die dag eerder of later te spelen; wellicht krijg je op een andere tijd wel genoeg spelers bij elkaar ==> zie Hoe kan ik een tijdwijziging aanvragen?
3. Een snipperdag aanvragen ==> zie onder Hoe kan ik een snipperdag/baaldag aanvragen?
4. Zoek contact met de tegenstander en kijk of je tot een andere datum kunt komen ==> zie voor de regels die hiervoor gelden Hoe regel ik een inhaalwedstrijd?
5. Lukt dit helaas allemaal niet, meld het dan aan de wedstrijdsecretaris. Zij melden de situatie aan de KNVB, die uiteindelijk beslist over spelen en/of gevolgen.

2. Hoe kan ik een tijdwijziging aanvragen?

1. Stuur het verzoek in een mailtje naar de betreffende wedstrijdsecretaris. Vermeld datum, tijd, team en tegenstander;
2. Het verzoek dient uiterlijk donderdagavond 19:00 uur 9 dagen voorafgaand aan de wedstrijd binnen te zijn. Zo heeft de wedstrijdsecretaris voldoende tijd om dit binnen de vereniging te regelen. VSV Vreeswijk zal het tijdstip aanpassen indien dit mogelijk is binnen het programma van de desbetreffende datum.

De KNVB regels:

 • Verzoeken tot tijdwijziging (tot 9 dagen voorafgaand aan de betreffende wedstrijd) worden door VSV Vreeswijk in behandeling genomen en indien mogelijk gewijzigd;
 • Verzoeken tot tijdwijziging (binnen 9 dagen voorafgaand aan de betreffende wedstrijd) zullen in overleg met de tegenstander worden behandeld. Mocht een tegenstander niet akkoord gaan dan zal de wedstrijd op het betreffende vastgestelde (door de KNVB) tijdstip worden gespeeld.

3. Hoe kan ik een wijziging van datum aanvragen?

 1. Stuur het verzoek in een mailtje naar de betreffende wedstrijdsecretaris. Vermeld datum, tijd, team en tegenstander;
 2. Het verzoek dient uiterlijk donderdagavond 19:00 uur 9 dagen voorafgaand aan de wedstrijd binnen te zijn. Zo heeft de wedstrijdsecretaris voldoende tijd om dit met de betreffende tegenstander te regelen.

De KNVB regels:

 • Categorie A
  In categorie A mag in onderling overleg tussen beide teams een wedstrijd alleen worden verplaatst naar een datum gelegen voor de oorspronkelijke wedstrijddatum. Binnen de periode van de flexibele winterstop (zie speeldagenkalender) mag een wedstrijd ook naar achteren worden verplaatst.
 • Categorie B
  In seizoen 2017/’18 mogen wedstrijden die vastgesteld staan in de periode van 23 september t/m 31 januari wel in onderling overleg verplaatst worden, maar deze moeten wel in deze periode gespeeld worden. Wedstrijden die vastgesteld staan in de periode van 1 januari t/m 1 juni mogen in onderling overleg verplaatst worden, maar moeten gespeeld zijn voor de laatste twee competitierondes van 19/20 en 26/27 mei. De onderlinge afspraak moet zijn gemaakt vóór de oorspronkelijke speeldagdatum.

4. Hoe kan ik een snipperdag/baaldag aanvragen?

De aanduiding “baaldag” wordt gewijzigd in “snipperdag”. In seizoen 2016/’17 is het aantal snipperdagen teruggebracht van twee naar één, met de bedoeling de snipperdag in seizoen 2017/’18 af te schaffen. Echter, besloten is dat de clubs ook in seizoen 2017/’18 voor ieder team uitkomend in de categorie B de beschikking hebben over één snipperdag. Neem hiervoor contact op met uw wedstrijdsecretaris.

5. Hoe regel ik een inhaalwedstrijd?

Bij een uitwedstrijd:

 • Zoek contact met de wedstrijdsecretaris van de tegenstander. Zij zullen de verplaatsing verder begeleiden.

Bij een thuiswedstrijd:

 1. Zoek contact met de tegenstander en leg het hen voor;
 2. Informeer, zodra het contact is gelegd maar uiterlijk dinsdag voor 19:00 uur 10 dagen vóór de oorspronkelijke speeldatum, laat de wedstrijdsecretaris weten dat je in gesprek bent met de tegenstander om tot een verplaatsing van de wedstrijd te komen;
 3. De wedstrijdsecretaris zal bij de KNVB aangeven dat de wedstrijd in overleg met de tegenstander naar een andere datum en tijd zal worden verplaatst;
 4. Zodra je met de tegenstander tot een nieuwe datum en tijd bent gekomen, neem dan wederom contact op met de wedstrijdsecretaris. De wedstrijdsecretaris zal beoordelen of de wedstrijd op dat moment gespeeld kan worden;
 5. Na akkoord zal de wedstrijdsecretaris de KNVB en de aanvrager informeren. De aanvrager kan het definitief bevestigen aan de tegenstander;
 6. Indien er doordeweeks teams verzet moeten worden, dan kan dit enkel onderling met de teams geregeld worden. Zie voor een actueel overzicht van de trainingen op onze website.

6. Hoe regel ik een oefenwedstrijd? 

Bij een uitwedstrijd:

 • Zoek contact met leider/coach van de tegenstander. Mocht een datum bekend zijn meld dit dan alsnog bij de wedstrijdsecretaris. Zij zorgen ervoor dat de wedstrijd in het programma zal worden opgenomen.

Bij een thuiswedstrijd:

 1. Als je met de tegenstander een datum en tijd hebt bepaald, neem dan contact op met de wedstrijdsecretaris;
  De wedstrijdsecretaris zal beoordelen of de wedstrijd op dat moment op de velden van VSV Vreeswijk gespeeld kan worden;
 2. Na akkoord van de wedstrijdsecretaris terugkoppelen dat de wedstrijd gespeeld kan worden. Je kunt het dan ook bevestigen naar de tegenstander;
 3. Een oefenwedstrijd kan ook voor de zaterdag aangevraagd worden. Als het past, zal de wedstrijd opgenomen worden in het programma van de zaterdag, inclusief toewijzing van veld en de kleedkamers;
 4. Bij oefenwedstrijden zal getracht worden vanuit de scheidsrechtscommissie een scheidsrechter te regelen. Mocht dit niet lukken dan zullen de teams er alsnog zelf voor moeten zorgdragen;
 5. Voor oefenwedstrijden doordeweeks geldt dat de kantine niet speciaal geopend zal worden.

De VSV Vreeswijk regels:

 • Een oefenwedstrijd is altijd onder voorbehoud: als er KNVB wedstrijden op dat tijdstip worden gepland zal de wedstrijdsecretaris contact met je opnemen;
 • Oefenwedstrijden op doordeweeks avonden kunnen beperkt worden gespeeld, mits er geen andere trainingen/wedstrijden staan gepland. In de winterperiode worden geen wedstrijden op doordeweekse dagen vastgesteld, aangezien er geen beschikking is over verlichting op de grasvelden. Tenzij het op je eigen trainingsavond is en hiervoor geen aanpassingen in het trainingsschema behoeven te worden doorgevoerd;
 • Over elke doordeweekse wedstrijd wordt de wedstrijdsecretaris geïnformeerd, ook die in overleg met de betreffende teams zijn geregeld op een trainingsmoment.

7. Wat moet er allemaal worden geregeld voor een doordeweekse wedstrijd? 

Een team dat een doordeweekse inhaal- of oefenwedstrijd heeft georganiseerd (zie Hoe regel ik een inhaalwedstrijd? of Hoe regel ik een oefenwedstrijd?), dient rekening te houden met de volgende zaken:

 1. Het team moet zelf zorgen dat het veld wordt klaargemaakt (hoekvlaggen/doelen uitklappen) en niet onbelangrijk: het team moet ervoor zorgen dat dit ook weer wordt opgeruimd;
 2. Er is géén wedstrijdtafel van ontvangst en het team zal zelf de tegenpartij moeten ontvangen;
 3. Uitslag invullen sportlink (computer bij de wedstrijdtafel).

8. Wat doe ik als een uitslag nog niet of niet juist bij de KNVB bekend is? 

Het kan zijn dat een uitslag van een gespeelde wedstrijd nog niet of verkeerd in de standen is opgenomen. Gaat het om een thuiswedstrijd, meld het dan aan de wedstrijdsecretaris. Betreft het een uitwedstrijd, kaart dit dan eerst aan bij de wedstrijdsecretaris van de tegenstander. Krijg je binnen een redelijke termijn geen of een negatief antwoord, meld het dan bij de wedstrijdsecretaris van VSV Vreeswijk.

 9. Speeldagenkalender KNVB

Voor een overzicht van de speeldagenkalender 2017-2018 kun je bijgaand bestand downloaden. Dit geeft een overzicht van de dagen waarop wedstrijden door de KNVB ingepland worden. Dit kunnen beker- en competitiewedstrijden zijn, maar ook inhaaldagen en vrije dagen (weekenden). Voor een actueel overzicht zie Speeldagenkalender

puntvaan

Afgelastingen (zaterdag- en zondagcompetitie)

 

Thuiswedstrijden (zondagcompetitie)

 

Voor veld en kleedkamerindeling worden leiders/coaches verzocht zich vóór aanvang van wedstrijden te melden op het wedstrijdsecretariaat!!

Uitwedstrijden (zondagcompetitie)

Dit overzicht is actueel maar gelet op evt. afgelastingen mogelijk niet compleet. Raadpleeg de website van uw tegenstander.
Bij twijfel dienen de leiders voor u navraag te doen bij de desbetreffende club.

 

Geplande thuis- en uitwedstrijden (zondagcompetitie)

 

Zaalcompetitie

 

Uitslagen Zaalcompetie

Uitslagen Zaterdag- en zondagcompetitie

 

 

Op deze pagina treft u het thuisprogramma van komend weekend aan. Verder vindt u op deze pagina de uitwedstrijden en de geplande uit- en thuiswedstrijden. Mochten er wedstrijden van ons 35+ team in het programma vermeld worden dan verwijzen wij u naar de betreffende teampagina van de 35+1 of 35+2 voor nadere informatie omtrent accommodatie en plaats waar de wedstrijden gespeeld worden.

Afgelastingen (zaterdag- en zondagcompetitie)

 

Thuiswedstrijden (zaterdagcompetitie)

 
 • Voor veld- en kleedkamerindeling worden leiders/coaches verzocht zich altijd vóór aanvang van wedstrijden te melden op het wedstrijdsecretariaat!! Tevens wordt elk team verzocht zich te houden aan de indeling zoals op het wedstrijdsecretariaat aangegeven. Alvast dank voor uw medewerking. 
 • Indien op woensdag (nog) geen scheidsrechter is vermeld dan zal het betreffende team zelf voor een oplossing moeten zorgen.

Uitwedstrijden (zaterdagcompetitie)

Dit overzicht is actueel maar gelet op evt. afgelastingen mogelijk niet compleet. Raadpleeg de website van uw tegenstander.
Bij twijfel dienen de leiders voor u navraag te doen bij de desbetreffende club.

 

Geplande thuis- en uitwedstrijden (zaterdagcompetitie)