Hoge Hoeden

Hoge Hoeden toernooi

Zaterdag 20 mei 2017

Het Hoge Hoeden Toernooi wordt georganiseerd voor de jeugd, senioren, ouders, oud leden en een ieder die zich bij VSV Vreeswijk thuis voelt. Op deze manier zullen wij bij VSV Vreeswijk het seizoen afsluiten. Uiteraard mag je zelf je team samenstellen, zodat er een bont gezelschap van teams ontstaat bijvoorbeeld een team van ouders. Het toernooi staat dan ook voor verbroedering, acceptatie, respect, samenwerken en samen ontspannen.

IEDEREEN KAN MEE DOEN!

Het toernooi zal om 13.00 uur starten en om +/- 16.30 uur zullen de laatste wedstrijden gespeeld worden. De speeltijd per wedstrijden is 15 minuten ( zonder rust), je mag wel door wisselen. Dat moet toch voor een ieder, met een sportief gevoel te doen zijn. Het team heeft minimaal 7 spelers (keeper en 6 veldspelers). Net zoals vorig jaar zullen er geen scheidsrechters zijn, dit maakt het samenwerken bij VSV Vreeswijk nog meer ontspannen. Het gaat dan ook niet om het winnen, maar om het meedoen.

AFSLUITEND IS ER EEN BARBECUE

Voor de ontspanning is er na het toernooi een barbecue  met een afsluitende borrel (einde +/- 21.30 uur.)

LET OP:
Er zijn aparte inschrijvingen voor jeugd en senioren. Je vindt ze in de kantine op de bar of zijn hieronder te downloaden. Sluiting inschrijfdatum 13 mei 2017. 
Inschrijfgeld € 10.00 per team. (wordt omgezet in consumptiebonnen)

Senioren toernooi wordt gespeeld door senioren (dames en heren of gemengd) aangevuld door teams met A en B junioren. Deze teams moeten zich opgeven via het senioren formulier .

Jeugd toernooi wordt gespeeld door E-F-D-C jeugd in combinatie met ouders of trainers en begeleiders dit speelt dan in combinatie met elkaar en tegen elkaar. (bijvoorbeeld vader zoon/dochter teams. Hierdoor wordt er dus niet tegen alleen senioren gespeeld. Deze teams moeten zich opgeven via het jeugd icm ouders formulier. (Uiteraard zijn de prijzen voor de barbecue voor de volwassenen gewoon € 12.50)

Wij hopen jullie te zien op 20 mei 2017, dus geef je op!

Met vriendelijke sportgroet,
VSV Vreeswijk is voor de leden, door de leden.