Trainingen

Trainersstaf seizoen 2017-18 rond!

Na enige tijd van onduidelijkheid met betrekking tot de bestaffing van met name de jongens jeugd, is de trainersstaf nu rond. Met de TC-meiden worden de mogelijkheden tot uitbreiding van de trainersstaf van de meidentak nog nader bekeken. De indeling is als volgt:

Team

Trainersstaf 2017-2018

Selectie heren Ronald Cornet
JO19 Berry Walters
JO17 Jaimy van der Horst
JO15 Herman van Renswoude
JO14 Frank van Buuren en
  Arjan Verweij
JO13 Jerome van Straaten
JO12 Sander Walet
Overige jeugd Jerome van Straaten
Trainerscoördinator jeugd René Nijenhuis
Dames

Frans Schultz en

Danny Nagtegaal

Keepers Meiden/Dames-Jongens/Heren O17 t/m 1e elftal

Keepers Meiden/Jongens O15 en lager

Danny Nagtegaal

Jessy Leemkuil

 

Trainingsschema ingaande maandag 14 augustus 2017

Bij deze het nieuwe trainingsschema (download het trainingsschema (pdf)) dat ingaat vanaf maandag 14 augustus as. Alle trainingen zijn ingedeeld op de kunstgrasvelden. Doordat het diverse mensen veel werk bezorgd om iedereen te informeren als het wetraveld afgekeurd is en er genoeg ruimte is zullen we ook geen teams indelen op het wetraveld.

Net als vorig seizoen zal Vreeswijk maandag en woensdag veld 4 gebruiken en zal Geinoord dinsdag en donderdag de beschikking hebben over veld 4. Op vrijdag zullen Vreeswijk en Geinoord ieder een half veld 4 hebben om op te trainen.

Let op, zowel op veld 1 als veld 4 dient elk team na zijn training zijn spullen op te ruimen, dus ook de doelen dienen buiten het veld neergezet te worden. Dus na elke training het veld leeg achterlaten voor het volgende team.

Daarnaast bleek afgelopen jaar wederom dat teams al op het veld ging inspelen terwijl er nog getraind wordt door een voorgaande groep. Dit is niet wenselijk. We willen nogmaals iedereen erop wijzen dat de teams pas het veld mogen betreden als de vorige groep alles opgeruimd heeft. Dit houdt ook in dat de groep die traint op tijd van het veld is. Als voorbeeld: een groep traint tot 19.15 uur. Dan dient die groep ook om 19.15 uur van het veld af te zijn en de spullen allemaal opgeruimd te hebben. Mochten er teams zijn die zich hier niet aan houden dan horen wij het graag en zullen we de betreffende teams erop aanspreken via hun verantwoordelijke coördinator.

Keeperstraining Meiden/Dames-Jongens/Heren O17 t/m 1e elftal
Deze keeperstraining wordt verzorgd door Danny Nagtegaal.
Tijdstip: 19.30 - 20.15 uur.
Locatie: Wetraveld en ingeval van slechte omstandigheden op veld 1.

Trainingsschema 2017 2018
 

Aan alle spelers / ouders het volgende trainersverzoek

Vriendelijk doch dringend verzoek voor aanvang van je training te willen wachten buiten het trainingsveld! Dat wil dus zeggen achter de hekken (op het plein) en dus niet langs de zijlijn. Dit om de aandacht van spelers bij de trainingsles te kunnen houden. Drukte op en rond het trainingsveld verstoord de concentratie en gaat ten kostte van de ons beschikbare tijd. Bij deze het verzoek aan ouders je kind erop te wijzen het trainingsveld niet te betreden
tot moment van aanvang.

Velden VSV Vreeswijk 

Indeling trainingsvelden