Trainingen

Voorlopige trainersstaf seizoen 2018-2019

De voorlopige indeling is als volgt:

Team

Trainersstaf 2018-2019

Selectie heren Ronald Cornet
Technisch coördinator Daniel Jansen
JO19 Nog niet bekend
JO16 Herman van Renswoude
JO15 Berry Walters
JO14 Ricardo Bronsink
Hoofdtrainer onderbouw Sander Walet
JO12 Tristan Dekker
Overige jeugd Jerome van Straaten
Dames

Ton de Jong (Vrouwen 1)

Ruben van Dorp (Vrouwen 2)

Keepers Meiden/Dames-Jongens/Heren O19 t/m 1e elftal Jeroen Kampers
Keepers Meiden/Jongens O17 t/m O12 Jessy Leemkuil

 

Trainingsschema ingaande maandag 20 augustus 2018

Bij deze het nieuwe trainingsschema (download het trainingsschema (pdf)) dat ingaat vanaf maandag 20 augustus as. Alle trainingen zijn ingedeeld op de kunstgrasvelden. Doordat het diverse mensen veel werk bezorgd om iedereen te informeren als het wetraveld afgekeurd is en er genoeg ruimte is zullen we ook geen teams indelen op het wetraveld.

Net als vorig seizoen zal Vreeswijk maandag en woensdag veld 4 gebruiken en zal Geinoord dinsdag en donderdag de beschikking hebben over veld 4. 

Let op, zowel op veld 1 als veld 4 dient elk team na zijn training zijn spullen op te ruimen, dus ook de doelen dienen buiten het veld neergezet te worden. Dus na elke training het veld leeg achterlaten voor het volgende team.

Daarnaast bleek afgelopen jaar wederom dat teams al op het veld ging inspelen terwijl er nog getraind wordt door een voorgaande groep. Dit is niet wenselijk. We willen nogmaals iedereen erop wijzen dat de teams pas het veld mogen betreden als de vorige groep alles opgeruimd heeft. Dit houdt ook in dat de groep die traint op tijd van het veld is. Als voorbeeld: een groep traint tot 19.15 uur. Dan dient die groep ook om 19.15 uur van het veld af te zijn en de spullen allemaal opgeruimd te hebben. Mochten er teams zijn die zich hier niet aan houden dan horen wij het graag en zullen we de betreffende teams erop aanspreken via hun verantwoordelijke coördinator.

Op verzoek vanuit diverse teams op veld 1 is er een groot wedstrijddoel aangeschaft, deze dient na gebruik opgeruimd te worden, na afloop van de training van zondag 1 dient deze door het eerste elftal van veld 1 gezet te worden naast de tribune.

Op verzoek van de begeleiding van het eerste elftal en na overleg met het bestuur is er voor gekozen om het eerste elftal op dinsdag op het gehele veld te laten trainen. Er zullen dus ook geen andere teams ingedeeld worden op de dinsdagavond vanaf 20.30 uur. Op donderdagavond heeft het eerste elftal ook het gehele veld met die opmerking dat zaterdag 2 ook ingedeeld is op het kunstgras veld 1. Alleen zullen ze bij geschiktheid wetraveld daar op trainen. Mocht het wetraveld niet bespeelbaar zijn of door een andere reden niet op getraind mag worden dan zal zaterdag 2 om 19.30 uur naast zondag 1 op veld 1 gaan trainen. Het is dan aan de trainer van het eerste elftal om aan te geven waar ze kunnen trainen. Dit dient dan wel een ¼ gedeelte van het veld te zijn.

Trainingsschema 2018 2019

 

Aan alle spelers / ouders het volgende trainersverzoek

Vriendelijk doch dringend verzoek voor aanvang van je training te willen wachten buiten het trainingsveld! Dat wil dus zeggen achter de hekken (op het plein) en dus niet langs de zijlijn. Dit om de aandacht van spelers bij de trainingsles te kunnen houden. Drukte op en rond het trainingsveld verstoord de concentratie en gaat ten kostte van de ons beschikbare tijd. Bij deze het verzoek aan ouders je kind erop te wijzen het trainingsveld niet te betreden
tot moment van aanvang.

Velden VSV Vreeswijk 

Indeling trainingsvelden