Toernooi 7x7 voor 35/45+

Net als voorgaande jaren organiseert de KNVB de 7x7 35/45+ toernooien aan het einde van het seizoen. Voor verenigingen een uitgelezen kans om niet-leden enthousiast te maken voor het 7x7 35/45+ voetbal.

Waarom een 7x7 35/45+ toernooi?
Voor de bestaande voetballers is het toernooi een prachtige seizoensafsluiter en tevens kans om Nederlands Kampioen te worden. Voor ex-leden is het toernooi de ideale manier om kennis te maken met 7x7 voetbal. Omdat een lidmaatschap niet verplicht is, is het voor veel ex-voetballers een perfecte manier om weer eens een potje te voetballen. Bovendien is deelname aan het toernooi gratis!

Waar en wanneer?
De toernooien starten na afloop van het reguliere voetbalseizoen en wel op vrijdag 20 mei 2016. Teams inschrijven kan tot 10 mei digitaal via deze link. Op meer dan 60 verschillende locaties in Nederland worden deze toernooien georganiseerd. Laat oude tijden herleven en schrijf een team in!

Nederlands Kampioenschap?
Inderdaad! Na de voorrondes die gespeeld worden op vrijdag 20 mei volgen de districtsfinales op vrijdag 3 juni. De beste teams per district nemen het dan tegen elkaar op om te bepalen wie het beste 35+ en 45+ team is per district. Vervolgens vindt op zaterdag 11 juni de landelijke finale plaats in Zeist.

Op www.voetbal.nl/7tegen7 vindt u meer informatie over deze toernooien.

Met vriendelijke groeten,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Hans Schelling
operationeel manager