Verslag jongste team Vreeswijk JO8-1 kampioen

05-12-2016 - VSV Vreeswijk JO8-1 heeft zaterdag door een 6-1 overwinning op IJFC JO8-1 het najaar kampioenschap binnengesleept. Daarmee is het team van coaches Mandy Bootsma en Anouk Valkenburg in hun eerste halfjaar competitievoetbal ongeslagen gebleven.

Het vele publiek kreeg op deze mooie najaarsochtend op Sportpark Zandveld een spannende wedstrijd voorgeschoteld. In de eerste wedstrijd van de najaarscompetitie was IJFC geen partij geweest voor Vreeswijk maar in deze returnwedstrijd op eigen veld moest Vreeswijk alle zeilen bijzetten.

IJFC bleek een veel lastigere tegenstander dan de uitslag doet vermoeden. De Vreeswijkse doelman en verdediging bleven uiteindelijk de baas over eigen helft. Vreeswijk liet mooi en effectief positie- en samenspel zien. Door knappe passeeracties en het trefzeker benutten van mooie voorzetten werd de wedstrijd met een 6-1 overwinning voor Vreeswijk afgesloten.

Er volgde een groot feest op het veld, waar ze allemaal een kampioensbeker kregen. Het was een topdag voor de jongens van JO8-1 van VSV Vreeswijk dat onder het genot van een patatje en een drankje nog lang is doorgegaan in de kantine aan de Helmkruid in Nieuwegein.

Van de wedstrijd en het feest zijn nog een aantal foto's gemaakt. Een aantal foto's staan hieronder, maar voor een volledig foto-overzicht wordt verwezen naar de volgende link.

 

IMG 2824 klein Winterkampioen JO8 1 99 klein IMG 2939 klein