Opleiding pupillenscheidsrechter

 

Beste voetbalfan,
Is voetbal jouw passie en wil je graag een stukje leiding gaan geven op het veld? Dan is misschien de opleiding pupillenscheidsrechter iets voor jou.
Hieronder vind je informatie over deze leuke cursus.
Heb je interesse, meld je dan vóór 1 februari aan en wij verzorgen deze geheel gratis voor jou. Het enige wat wij van jou vragen is om af en toe een wedstrijdje te fluiten.
Je aanmelding mag je sturen naar scheidsrechters@vsvvreeswijk.nl en ik neem zsm contact met je op.

Groetjes,
Brigit Rams
Scheidsrechters coördinator

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Scheidsrechters 2 middel


De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Bekijk hier het actuele cursusaanbod van de KNVB Academie.

De KNVB Academie is inmiddels al jaren hét erkende instituut voor opleidingen in het voetbal, nationaal en internationaal. De Academie ondersteunt de voetbalontwikkeling en organisatie van het amateur- en betaald voetbal, via op maat gesneden opleidings- en trainingsprogramma's. De Academie organiseert jaarlijks, in samenwerking met de KNVB-districten, ruim zeshonderd cursussen met ruim twaalfduizend deelnemers. Nederlandse trainersdiploma's zijn UEFA-erkend.

Opleiding tot scheids volgen? Dan word je tevens een 'ambassadeur'!

De KNVB gáát voor voetbal om van te houden. We stellen het spel en de spelers centraal en stellen onszelf ten doel: iedere wedstrijd met een passende scheidsrechter. We verwachten van de scheidsrechter de juiste houding, uitstraling en enthousiasme! Enthousiasme voor het spel, de spelers en alle anderen die erbij betrokken zijn. Met andere woorden: je bent een ambassadeur voor de KNVB en het voetbal die wekelijks op de velden actief is!

  • Volg een scheidsrechtersopleiding bij de KNVB Academie

Pupillenscheidsrechter

Je bent 12 jaar of ouder en het leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf. Maar waar kun je leren een prima pupillenscheidsrechter te worden?

Dat kan bij de KNVB. Wij hebben namelijk veel ervaring met het opleiden van pupillenscheidsrechters en leiden er per jaar duizenden op. Als je bij ons de opleiding Pupillenscheidsrechter volgt, dan sta je binnenkort als een heuse scheidsrechter pupillenwedstrijden te fluiten bij je eigen vereniging.

Tijdens de korte cursus leer je de spelregels voor 7 tegen 7 wedstrijden. Het leiden van wedstrijden 4 tegen 4 en 7 tegen 7 oefen je in de praktijk. Na de opleiding kan je als scheidsrechter wedstrijden van de E- en F-pupillen leiden.

Organisatie

Het cursusdeel bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur of een bijeenkomst (bijvoorbeeld op een dag in de schoolvakantie) van 5 uur en wordt bij een voetbalvereniging georganiseerd.

Toelating

Jongeren in de leeftijd vanaf 12 jaar.